فروش اقساطی خودرو ۱۶ چیز که باید در کیف لوازم اضطراری خودرو قرار دهید - کار ویترین

۱۶ چیز که باید در کیف لوازم اضطراری خودرو قرار دهید

۱۶ چیز که باید در کیف لوازم اضطراری خودرو قرار دهید

رانندگی در ایران، می‌تواند به انواع موقعیّت‌های غیرمنتظره منجر شود. شما ممکن است با پروژه‌های جادّ‌ه‌ای، خرابی ماشین، گم شدن در محلّه‌های غریبه، اجبار به تعویض لاستیک پنچر و حتّی تصادف با یک حیوان مواجه شوید.

توانایی شما برای مواجه با این شرایط اضطراری می‌تواند به لوازمی که در ماشین‌تان حمل می‌کنید، بستگی داشته باشد. داشتن کیف لوازم اضطراری مناسب در خودرو می‌تواند به شما در سروکلّه زدن با حوادث پیش‌بینی شده و حفظ ایمنی، کمک کند.

درحالیکه ممکن است شما ماه‌ها یا سال‌ها به برخی از این اقلام احتیاج پیدا نکنید ولی با داشتن آنها خیالتان راحت‌تر خواهد بود. امداد جادّه‌ای نیز می‌تواند باعث آرامش خیال شما شود. لازم به ذکر است که اگر خودرویتان در جادّه خراب شد و گیر افتادید، می‌توانید با یک تماس تلفنی ساده کمک بگیرید.

مفیدترین چیزهایی که باید در کیف لوازم اضطراری خودرو قرار داد

۱٫ دفترچه راهنمای خودرو

اگر به هر دلیلی دفترچه راهنمای خودرو را از وسیله نقلیّه‌ی خود خارج کردید، مطمئن شوید که پس از اتمام کار، آن را در داشبورد یا جیب پشت صندلی قرار دهید. اگر خارج از خانه هستید و نیاز به دانستن نکات فنّی در مورد خودرو دارید،‌ این جزوه پاسخ سؤالاتتان را خواهد داشت.

این جزوه شامل نکات و دستورالعمل‌هایی است در مورد نحوه تعویض فیوزها و لامپ‌ها، افزودن مایعات، حفظ فشار صحیح لاستیک‌ها و موارد دیگری از جمله جزئيّات مربوط به موارد مشمول گارانتی و نحوه عیب‌یابی مشکلات رایج.

۲٫ چراغ‌قوّه و باتری اضافی

همیشه یک چراغ‌قوّه‌ی مناسب به همراه تعدادی باتری اضافی به همراه داشته باشید. اگر در شب گم شوید و نیاز به توقّف و چک کردن نقشه داشته باشید،‌ یا اگر بخواهید زیر کاپوت را برّرسی کنید، می‌تواند مفید باشد.

اگر در جادّه‌ای تاریک ماشین‌تان خراب شده است، یک چراغ‌قوّه می‌تواند به شما در علامت دادن به خودروهای عبوری برای کمک یا اطّلاع‌رسانی از خطرات احتمالی کمک کند.

۳٫ لاستیک زاپاس، جک، آچار چرخ، تلمبه‌ی بادزن، بادسنج لاستیک

یک لاستیک زاپاس بادشده‌ی مناسب و همچنین جک و آچار چرخ در صندوق عقب خود داشته باشید تا بتوانید در صورت نیاز،‌لاستیک چرخ را تعویض کنید. همچنین آوردن یک تکّه تخته‌ی صاف و محکم برای قراردادن زیر پایه‌ی جک برای زمانی که زمین، گِل یا باتلاق است، می‌تواند مفید باشد.

همچنین یک آجر می‌تواند برای جا زدن زیر چرخ سمت مخالف برای ایجاد تعادل بیشتر هنگام تعویض یک تایر، مناسب باشد.

تعداد نامحدودی از انواع بادزن‌‌های لاستیک در بازار وجود دارد؛ از پمپ‌های دستی ساده تا مدل‌های قدرتمند. شما همیشه باید روشی دستی برای بادزنی به چرخ‌های ماشین خود داشته باشید.

یک بادسنج دستی ساده نیز برای چک کردن میزان باد لاستیک به همراه داشته باشید. منحصراً به امداد جادّه‌ای برای تعویض لاستیک پنچرتان تکیه نکنید. این برنامه تنها زمانی جواب می‌دهد که موبایل‌تان شارژ داشته باشد و شما آن را در زمان پنچری به همراه خود داشته باشید.

۴٫ جعبه‌ی کمک‌های اوّلیّه

هیچکس از شما انتظار ندارد که فوراً در محلّ تصادف به یک پزشک قهرمان تبدیل شوید امّا، داشتن یک جعبه‌ی کمک‌های اوّلیّه در وسیله ‌نقلیّه می‌تواند در صورت بروز مشکل، کمک بزرگی برای خودتان و دیگران باشد.

شما می‌توانید یک جعبه‌ی کمک‌های اوّلیّه خریداری کنید یا خودتان یکی جور کنید.

این جعبه زمانی بیشترین کاربرد را دارد که شما به اندازه‌ی کافی آموزش دیده‌اید و می‌توانید از آن به خوبی استفاده کنید. اگر مدّتی طولانی از دوره‌ی آموزشی کمک‌های اوّلیّه‌‌تان سپری شده است، بهتر است آن دوره را تجدید کنید. حادثه خبر نمی‌کند.

۵٫ جلیقه‌ی ایمنی با دید بالا (شبرنگ)

اگر ماشین شما خراب شد و به هر دلیلی خواستید از آن خارج شوید، ابتدا یک جلیقه ایمنیِ بازتابنده‌ی نور و با دید بالا بپوشید. اگر تصادفی رخ دهد، جلیقه می‌تواند به میزان قابل توجهّی احتمال برخورد خودروهای عبوری به شما را کاهش دهد.

این جلیقه‌های ایمنیِ جادّه، ارزان و سبک بوده و به راحتی می‌توان آن را زیر صندلی راننده نگهداری کرد. آنها سرمایه‌گذاری کوچکی هستند که می‌توانند چیزی بسیار ارزشمند، یعنی جانتان را، نجات دهند.

۶٫ پتو

خستگی و خواب‌آلودگی عوامل غیرقابل انکاری در بسیاری از تصادفات جادّه‌ای در استرالیا هستند. گاهی اوقات بهترین کار این است که محلّی ایمن پیدا کرده و ماشین را نگه داریم و چرتی بزنیم تا با تازگی و انرژی بیشتری مسیر را ادامه دهیم. یک پتو به این کار کمک می‌کند. تازه وقتی فرزندان‌تان در صندلی عقب خوابند هم، این پتو می‌توانند برایشان مفید باشد.

اگر روز گرمی است و ماشین شما خراب شده ولی شما نمی‌خواهید در ماشین داغ خود بنشینید، می‌توانید از پتو برای ایجاد سایه در بیرون ماشین استفاده کنید.

همچنین اگر مجبور به انجام کارهای ضروری در زیر کاپوت یا تعویض باتری خورنده‌ای هستید که ممکن است به رنگ ماشین آسیب برساند، انداختن پتو می‌تواند به محافظت از رنگ ماشین شما کمک کند. قربانیان تصادف که دچار شوک می‌شوند نیز، می‌توانند برای گرم نگه داشتن خود از پتوها بهره ببرند.

۷٫ دستمال توالت

بدن انسان ماشینی شگفت‌انگیز است ولی، هر چیزی که وارد آن می‌شود، باید در نهایت از آن خارج شود. گاهی اوقات زمان‌بندی این کار طبق برنامه نیست. همیشه یک رول دستمال توالت در ماشین خود داشته باشید.

دستمال توالت نه تنها کار اصلی خود را انجام می‌دهد بلکه، برای پاک کردن نوشیدنی‌های ریخته شده، گردگیری داشبورد و پاک کردن بخار از روی پنجره‌ها نیز مفید است. یه رول سه لایه‌ی باکیفیّت را بیاورید؛ نه چیزهای ارزان‌قیمت.

۸٫ آب

شگفت‌انگیز است که بسیاری از مردم هیچ آب اضافی‌ای در اتومبیل خود نگه نمی‌دارند. یک گالن ۱۰ لیتری ایده‌آل است ولی داشتن هر مقدار آ‌ب بهتر از هیچ است. اگر در کویر رانندگی می‌کنید باید آب بیشتری هم داشته باشید.

اگر اتومبیل‌تان در یک منطقه‌ی دورافتاده خراب شد، آب آشامیدنی می‌تواند به معنای واقعی کلمه، نجات‌دهنده‌ی جان باشد. آب همچنین برای تمیز کردن زخم، پر کردن رادیاتور و انجام تمیزکاری‌های عمومی در داخل یا اطراف خودرو مفید است (مثل وقتی که یک پرنده روی کاپوت شما «هدیه‌ای» می‌گذارد و شما می‌خواهید هرچه زودتر آن را تمیز کنید).

هرچه هوا گرم‌تر باشد، آب بیشتری باید به همراه داشته باشید تا گرفتار نشوید.

۹٫ کابل اتّصال باتری به باتری

خالی کردن باتری ماشین کار سختی نیست. روشن گذاشتن چراغ‌ها‌ (داخل یا خارج) در حالیکه ماشین خاموش است، کاملاً رایج است. در نبود هرگونه امداد جادّه‌ای، یک راه‌حلّ این است که یک خودروی در حال کار، با اتّصال به باتری باعث به کار انداختن باتری خودرو شود.

دفترچه راهنمای شما قواعد دقیقی برای انجام صحیح اتّصال باتری به باتری دارد؛ پس، آن را با دقّت بخوانید. اگر این کار را به درستی انجام ندهید، آسیبِ وارده به خودروی شما، نسبتاً بالا و جدّی خواهد بود.

اگر باتری اتومبیل‌تان فرسوده شده است، باید با کمک یک پیمانکار امداد جادّه‌ای (اگر در جادّه گیر کرده‌اید) و یا فروشگاه‌های باتری‌فروشی (اگر ماشین هنوز قابلیّت رانندگی دارد) آن را تعویض کنید.

۱۰٫ جعبه ابزار

فرقی ندارد از اوّل فردی دست به آچار هستید یا هیچ‌چیز در مورد ماشین‌ها نمی‌دانید؛ شما به طوری اجتناب‌ناپذیر، روزی مجبور به انجام برخی تعمیرات ابتدایی روی خودرویتان خواهید شد. جعبه ابزار شما باید حاوی مواردی چون:

  • دستکش کار
  • انبر قفلی
  • مجموعه‌ی سوکت، آچار و آچار فرانسه
  • پیچ‌گوشتی با سویه‌های قابل تغییر
  • انبردست و دم‌باریک
  • کابل اتّصال جرقّه‌زن
  • لامپ چراغ‌ها و فیوز
  • اسپری روان‌کننده
  • نوار لنت
  • تکه پارچه یا حوله‌ی کهنه
  • طناب یا بند چتربازی
  • مایعات اضافی (بطری‌های کوچک روغن و مایع خنک‌کننده)

حدّاقل دو تکّه پارچه‌ی کهنه نیز در صندوق عقب برای کارهای دیگر روی ماشین نگه دارید. کمی چربی‌گیرِ دست یا تینر نیز برای زمانی که کارتان با ماشین تمام شد، به همراه داشته باشید.

۱۱٫ پول

ذخیره کردن اندکی پول در خودرو، ایده‌ی بدی نیست ولی باید به خوبی پنهان شده باشد تا توجّه دزدان فرصت‌طلب را جلب نکند. فقط به اندازه‌ای نگه دارید که بتوان هزینه‌های ضروری در مواقع نیاز یا کرایه تاکسی را پرداخت کرد. در جادّه، دستگاه عابربانک همیشه در مواقع نیاز در دسترس نیست.

۱۲٫ کپسول آتش‌نشانی

فروشنده‌ی خودروی شما یک کپسول آتش‌نشانی کوچک که برای خودرو مناسب است، در دسترس‌تان قرار می‌دهد؛ حتماً برای خرید آن اقدام کنید.

۱۳٫ فندک یا کبریت

یکی از اوّلین قوانین بقا در هر شرایطی، توانایی روشن کردن آتش است. فندک‌ها معمولاً اگر زیر باران خیس شوند، بخوبی کار نخواهند کرد پس بهتر است آنها را خشک نگه دارید. بین کبریت‌ها نیز، کبریت‌های ضدّ آب بهتر از کبریت‌های معمولی هستند؛ زیرا می‌توان از آنها در هر آب‌وهوایی استفاده کرد.

۱۴٫ شارژر همراه برای موبایل

اگر نیاز به یک تماس ضروری دارید ولی،‌ شارژ موبایل‌تان تمام شده، یک شارژر همراه می‌تواند تفاوت را رقم بزند. هیچ‌چیز بدتر از این نیست که در جایی گیر بیوفتید بدون اینکه هیچ راهی برای ارتباط برقرار کردن یا کمک گرفتن داشته باشید.

۱۵٫ اطّلاعات تماس برای دریافت کمک

کیف لوازم اضطراری شما باید اطّلاعات تماس پلیس، اورژانس، آتش‌نشانی، شرکت بیمه‌ی شما و هر کس دیگری که می‌تواند در حین یا بعد از خرابی ماشین کمک‌تان کند را، در بر داشته باشد.

هیچ مطلب مرتبطی وجود ندارد .

نظرات کاربران 0

*
*